duminică, 11 octombrie 2015

Proza in 7 capitole...

1.Acasă la Moarte
2Heaven
3.Iadul.
4Primul om.
5.Piramidele: Ţara umbrelor
6.Zeul Meşter.
7.Poarta de iesire

1.Tipul este tăiat de Moarte, dar...a rămas un tendon de la găt.Asta îl face să nu i se dezintegreze spiritul si să se reîncarneze în alt loc după alte reguli.. Învaţă să citească în Carţile Morţii limba Cosmică, limba folosita DOAR de zei, si de cei care au fost alfa, de la începuturi. Aceasta este Prima cheie.Este invitat la bairamul celorlalte Morti, cea de animale, de fiinţe magice, de lucruri, de zei.Toate Morţile au pet-uri aşa că ele cred că şi el este un pet.Atinge Coasa Morţii Zeilor care nu îl taie...
2.I se da voie...(intentionat) sa mearga prin Castelul Mortii, unde da de iad si Rai.Alege raiul.Prima zi i se par interesant, tre sa citeasca cele 14999 de reguli. care desemneaza un bun locuitor al raiului.Invata limba Cosmologica, care este a doua cheie.Nu ii place asa ca est dat afara...direct in sala de asteptare deci...alege iadul.
3.iadul este viata de zi cu zi, nimic diferit.Ii place, este in regula, este locul unde se simte acasa.Cam greu cu mancarea.Face rost de Sacosa Necesitatii, Cu alimente, care este a treia cheie!
4Iese din Iad, Intr-o pustietat da de Adam, Primul Om.Afla ca actul Crearii nu este chiar cum credea elAdamfiind fiul lui D-zeu mai mult decat alti zei, care erau fratii lui D-zeu.Cel putin asa se credea Adam.Panul diabolic al tatalui este ca  o creaza pe Eva, care inbatraneste si moare, la 20 ani o reintalneste , aceasta moare la fel,.Adam traieste un an iar oamenii o viata.La 50 de ani Eva rade de el  numnindul Mos, si...el ramane suingur zeci de generatii, doar fiind in jurul ei,participand la fericirea ei, niciodata in locul mirelui.Se condamna la izolare.Ii ofera personajului principal a patra cheie.Amuleta controlului timpului
5.Continua drumul prin desert, da de domeniul Fantomelor, care de fapt era un camuflaj pentru Oamenii de piatra care se eschivau a fi gasiti.faptul ca ii gaseste ii aduce a cincea cheie.Oamenii Petrelor erau foarte naivi, de aceea se fereau de oameni, In desrt faptul ca nu poate fi omorat de moarte ii ofera cheia .Inca nu stiu ce reprezinta,dar aflu.
Personajul nu stie ca aceste daruri capatate sun chei pentru ceva, crede ca testul sau este de a iesi de unde este si de a reveni Om.Nu stie cum, dar i se spune ca si altii au incercat.Mereu vede urmele incercarilor.Oamenii nu trebuie sa intre ca si el de la Moarte, pot intra prin Portalui prin fiecare Lumi, rostul lor fiind de a le gasi.El intrand pe laMoarte, nu poate folosi acele Portale, de fapt le foloseste dar...este doar o Umbra in lumea lor, nu poate trai si participa la Viata1 o AFLAIN TARA uMBRELOR
6.Ajunge in camera de lucru al Zeului Mestesugar, cel care a facut arurile  si sculele zeilor.Candva Zeii se omorau,dar acum nu.Reinviau, se intelege, Acum fiecare isi juca jocul cu Oameni, animale, alte Fiinte.Foarte singuri, solitari,plictisiti de Nemurire, dar...asta esra modul lor de a fi.Nu il recunoaste ca fiind facut de el, asa ca ii ofera sa iasa neatins din palatul sau.Ofera a sasea cheie.Nu stiu care este.
7.O camera goala, alba.Un glas ii spune ca daca este acolo, inseamna ca are prima chei, daca il intelege, are a doua cheie,vorbea Limba Cosmologica...la a sasea cheie ii spune ca poate pleca dar, niciodata in timpul dau fiind ce a fost, si va di o umbra, sau nu va avea chipul lui.daca foloseste si asaptea cheie, cheia pe care i- o ofera El, va puuteasa se reincarneze, ca un orice om,animal, sau planta, dupa cum se considera ca a acumulat in Viata. dar...va trebui sa depinda de Mancare, sa se integreze etc.Si, va trebui sa faca 7 lucruri mari in viata, cel purtin, pe care Constiinta i le va dicta!!!


                                                             

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu