sâmbătă, 29 noiembrie 2014

Un Justiţiar...

        - Shit!
         Meliţianul se uită lung la cel din faţa sa.Se simţea mai mare decât Goliat în faţa unui bebeluş.Cine era acest ''muritor de rând'' să îi pună lui, D-lui Plutonier probleme.Cine mai era ca el?!??!
         - Găsesc ce să fac cât timp răspundeţi la telefon. Pote fi cineva important!
         - Aici , io sunt cel mai important!
Şi, evident , pentru a sublinia importanţa sa, nu răspunse la tel, continuându-şi investigarea integramei începute.
          După 15 secunde primi un mesaj, pe care, deasemenea nu-l citi.
         -D-le, sunt aşteptat în birou.Am făcut o programare telefonică.
         -Dacă aveţi, veţi intra.Până mâine, aveţi timp.Cam aşa durează pe aici.
           Solicitantul, un bărbat de vârsta medie, statură potrivită, nu păru deloc intimidat de răspunsul primit, dar , nici nu păru a se conforma luând loc ca o persoană ce avea să aştepte ceva mai mult timp.Între timp, la televizor erau transmise ştirile...
          ...este a treia zi, în care, poate că este o coincidenţă sau nu, continua seria de devulgări a dosarelor unor persoane importante ce fac parte din sistemul juridic , politic sau din top Forbes.Justiţiarul a mai descărcat , încă o dată pe net, înregistrările video şi audio ale unor evenimente ce au avut loc în decursul ultimului an, în care sunt demascate jocurile politice, legate de putere . bani , influenţă, erori juridice, judecători corupţi, prostituţie infantilă, etc.
De această dată, Justiţiarul spune că ar putea arăta şi dovezi palpabile, semnături, dosare, declaraţii semnate .Pentru toate acestea doreşte o televiziune care să nu apartţină vreunui Mogul implicat în Jocurile Puterii.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu