duminică, 23 noiembrie 2014

În pielea eroului

Capitolul 1-în pielea lui Isus, ceva între pareodie,filmul, și realitate.

    -Pe semne că am băut destul de mult aseară.La naiba, nu îmi aduc aminte mai nimic . și...unde naiba sunt acum.?
     John, se uita cu ochii încă cârpiți de somn și de oboseală peste grupul pestriț care venea din fața sa.Aceștia erau destul de ciudat îmbrăcați chiar și pentru el.Nu fusese niciodată un adept al modei, se îmbrăcă pentru a fi îmbracat, dar...niciodată nu încercase să poarte o pătură trasă peste cap, cu o gaură la mijloc.
     Tipii din fața sa spuseseră ceva, din care John nu înțelese nimic.Învâțase din experiență să nu se uite lung la cineva care făcea parte dintr-un grup, mai ales când îți dai seama că acel grup este de origine arabă.Aceștia sunt destul de agresivi și când sunt singuri, mai ales când sunt în grup.
      Următoarea oră se tot întrebase cu ce greșise deoarece nu își încălcase principiile, și totuși, se trezi, mai bine spus, adormi într-o secție de Poliție care era...sub orice critică.Nu știa ce era mai rău, mizeria sau mirosurile.Adormi cu gândul că, se se afla pe undeva prin America Centrală, prin Panama, care , în opinia sa era cea mai periculoasă închisoare în care putea sta un om.
    Știa că erau destule motive să ajungă acolo, dar, TOTUȘI nu știa CUM ajunse acolo.
    Adormi.Un zgomot suspect îl trezi , se simți ridicat și împins de un grup de oameni, mult fum sau praf în fața sa și...o stradă neasfaltată super murdară , picioarele sale care alergau instictiv.

                                          ..........

      Adormise undeva prin pădure, bine camuflat sub niște arbuști.Își dădă seama că nimeni nu-l urmărise.Din primul minut se despărți de grup, știind că este mai greu să fie găsit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu