duminică, 22 aprilie 2012

Povestea lui Harap-Negru...parodie!

        A fost o dată ca niciodată, cam prin anii 2000, un rroman, care avea mai mulţi copchii, care la ei se numeau  "purandei", şi  al cărui tată era un ex-împărat care acum fusese înlăturat de la conducerea...comunităţii!
        Ex-împăratul avea mai mulţi purandei, care acu' se făcuseră destul de mari, învăţaseră prin strainătate, trecuseră prin fel de fel de instituţii, cum ar fi: cel de reducare, cel poliţenesc,etc.Nu vreau să vă obosească moşul cu detalii, care oricum ar fi inutile!
        Când copchii se făcuseră mai mari şi puteau să se întreţină singuri, adică erau cam prin clasa a II a, la ei nu este ca la alte neamuri, copchii care ajung să treaca de primul an de şcoală, sunt retraşi, deoarece le dau tuleile în bărbi, sau pot fi recutaţi pentru armată, deci, ajunseră mari, tatăl lor le dădu o simplă misiune, aceia de a pleca pe barba lor, cu ceva treburi la oraş.
         Nu ne concentrăm atenţia pe ala mare, care se oprise de vreo trei zile la un barbut cu gagii, paracotişi, ciorditori şi şpringari, şi nici pă ala micu' care se luase cu o romancă şi fugise de acasă să cheltuiască banii tatii şi a mamii cei greu produşi.Nu vom uita atent la Mucles, că aşa se numea ala care era mai de viitor dintre ei.
          I-a spus tat-su ce are de facut, dar i-a trimis şi un email. în caz că uita ce avea de făcut, apoi purcese la drum, nu înainte de aş alege din herghelia lui tat-su un bătrân Mustang american din '68, 5000 cm cubi, 350 cai putere, 160 mile în bord, pe care tat-su îl abandonase în curte, deoarece îi consumase rezervorul în 200 de km, deşi îţi aminti clar ca americanu' îi spusese că papă 6 la sută în oraş.Săracul nu auzise de galoane!!!
          A luat aminte la cele spuse de 'al bătrân, dar, greşi o mică treabă, şi în loc să meargă spre stânga, o luă la dreapta şi...nu ştia că trebui să ocolească pamântul făcând vreo 40000 de km, pentru a ajunge unde trebuia!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu